COLECTIILE     |     LUX ACCESIBIL     |     VALORI     |     MANUFACTURA
URMARESTE-NE PE FACEBOOK     |     INTERNATIONAL
Frederique Constant - Manufactura
MANUFACTURA
Noua fabrica Frédérique Constant are o suprafata de 3200 metri patrati, impartiti pe 4 etaje, ce ofera un mediu de lucru atractiv in sectorul productiei de mecanisme, asamblarea calibrelor si a ceasurilor si controlul calitatii. In subsolul acestuia se afla aparatura de ultima generatie, loc incare se produc majoritatea componentelor. Asamblarea calibrelor si a ceasurilor, cat si controlul calitatii, sunt situate la primul etaj al cladirii Frédérique Constant. Cladirea este, de asemenea, si sediul international al brandului.
GENEZA
Acest departament este foarte important in procesul de productie al unui ceas Frédérique Constant. Adeseori, design-ul unui ceas nou incepe cu o discutie intre angajatii diferitelor departamente: vanzari, marketing, comunicare, workshop... Aceste dezbateri sunt de multe ori aprinse, deoarece fiecare din angajatii nostri traieste cu pasiune lansarea fiecarui ceas, reprezentand un adevarat eveniment. Odata ce s-a stabilit de comun acord ceasul Frédérique Constant ce urmeaza sa fie creat, designerul va traduce ideea in desene si schite si apoi va planifica si pregati specificatiile inainte de lansarea fazei de prototip.
DESIGN & CONCEPT
Frédérique Constant foloseste software de ultima generatie in designul si dezvoltarea unui nou ceas. Designerul va construi modelul, componenta cu componenta, strat cu strat, proces care va defini pasii fabricarii ceasului final. Nu ne referim doar la mecanismele mai complexe, precum Tourbillon Manufacture, ci toate componentele necesare producerii mecanismelor noastre: diametrul unei gauri pe placa, greutatea unui rotor, finisaje, acestea sunt doar cateva exemple. Facem toate aceste lucruri astfel incat noile modele Frédérique Constant sa fie unice si exceptionale.
PROTOTIP
Silentiosi, analitici si precisi, cateva dintre calitatile inginerilor nostri, care trebuie sa optimizeze componentele de multiple ori, astfel incat acestea sa fie perfecte.
DECORATIUNI
Fiecare componenta vizibila a fiecarui ceas pe care il producem este superb decorata. De fiecare data cand posesorul unui ceas Frédérique Constant se uita la acesta, va fi cuprins de placere. O mare parte din decorarea acestuia este facuta manual, inclusiv gravarile, aplicarea modelului Côtes de Genève, perlarea si rodajul.
COLECTIILE
         TOATE COLECTIILE
         FEMEI
         BARBATI
BRANDUL
         LUX ACCESIBIL
         VALORI
         MANUFACTURA
CONTACTATI-NE
         URMARESTE-NE PE FACEBOOK
         INTERNATIONAL
         WEB MARKETING BY WEBASSIST