COLECTIILE     |     LUX ACCESIBIL     |     VALORI     |     MANUFACTURA
URMARESTE-NE PE FACEBOOK     |     INTERNATIONAL
Frederique Constant - Lux accesibil
Frederique Constant a fost infiintata in forma actuala in anul 1988. Aletta Bax si Peter Stas au lansat prima colectie in 1992, formata din sase modele cu mecanisme elvetiene, asamblate de un ceasornicar din Geneva. Frederique Constant este implicat in toate stadiile de productie, de la design-ul initial la asamblarea finala. Ceasurile fabricate sub acest brand sunt proiectate fie de Frederique Constant fie de designeri independenti contractati pentru o serie specifica de modele. Accentul este pus pe designul ceasului astfel incat acesta sa se pastreze in pas cu moda si preferintele clientilor.
INOVATIE
Misiunea noastra nu este cea de a restrictiona interesul pentru ceasurile Frederique Constant la un cerc limitat si elitist de cunoscatori, din contra, dorim sa ne adresam unei selectii mai largi de entuziasti apreciaza ceasurile de inalta calitate la preturi mai sensibile. Frederique Constant a fost prezent la Expozitia de Orologerie si Bijuterie in Basel inca din 1995. Odata cu expansiunea companiei, Aletta Bax si Peter Stas au decis sa se mute ei insisi in Geneva, pentru a dezvolta brandul din inima capitalei orologeriei.
NUMELE "FREDERIQUE CONSTANT" A FOST CREAT DIN DOUA NUME
Frederique: Frederique Schreiner 1881-1969
Constant: Constant Stas 1880-1967
Actualul director al Frederique Constant S.A., Peter Stas, este descendent al Constant Stas, care a fondat propria companie in 1904, producand cadrane de ceasuri.
MOSTENIRE
Inca din secolul 18, Geneva a devenit cunoscuta ca un centru major de proiectare si fabricare a ceasurilor. De atunci, ceasornicarii din zona s-au ridicat la inaltimi neegalabile in arta orologeriei.
COLECTIILE
         TOATE COLECTIILE
         FEMEI
         BARBATI
BRANDUL
         LUX ACCESIBIL
         VALORI
         MANUFACTURA
CONTACTATI-NE
         URMARESTE-NE PE FACEBOOK
         INTERNATIONAL
         WEB MARKETING BY WEBASSIST